Hlavní obsah
Článek

Od kontroverzní reality show už uběhlo více než půl roku, a tak se Eva Feuereislová (24) musí hodně snažit, aby neustále překvapovala pikantnostmi ze svého soukromí. Teď přiznala, že si v minulosti užívala nejen s expartnerem Ivety Bartošové, ale také s dívkou, která ji zasvětila do tajů lesbických hrátek.

Díky obřím silikonům nemá Eva o zvědavé pohledy mužů nouzi, ale stejně tak ji potěší, když její tělesné přednosti ocení žena. Na vlastní kůži už totiž poznala, jaké to je, když spolu dovádějí holky.

„Ano, mám za sebou sexuální zážitek s jednou slečnou. Nechci zacházet do detailů, ale byla to zajímavá zkušenost,“ přiznala nám účastnice VyVolených, která očividně nemá problém mluvit o svém soukromí.

Eva je poslední dobou podezřele často vídána v gay barech a otevřeně přiznává, že je k lidem s odlišnou sexuální orientací velmi tolerantní. I když jí je příjemný dotek mužů i žen, v současné době je bez partnera. Možná by to chtělo chodit do podniků, kde je větší pravděpodobnost někoho ulovit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám