Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (44) sice už se svým exmanželem Marcem Anthonym (45) dávno nežije, ale až nyní z ní soud opět udělal single ženu, která se může poohlížet po dalším ženichovi.

Manželství Lopez a Anthonyho všichni už dávno považovali za ukončené, ale až do pondělka tvořili papírově manželský pár. Slavná zpěvačka se na hudební scéně úspěšně pohybuje už 15 let, ale pokud jde o vtahy, je to velká smolařka. Na kontě má už tři rozvody a stačila se také zasnoubit s Benem Affleckem.

Do manželství s Marcem Anthonym Jennifer vstoupila v roce 2004 a o čtyři roky později se společně dočkali dvojčat Maxe a Emme. Jejich děti si ale příliš dlouho úplnou rodinu neužily. Když jim byly tři roky, jejich rodiče se vzájemně odcizili a začalo se schylovat k rozvodu. Ten se ale kvůli sporům o majetek a péči o děti vlekl až do současnosti.

Jennifer Lopez se svým exmanželem udržuje přátelský vztah a kvůli dětem spolu dobře vycházejí. Ještě před rozvodem zpěvačka randila s tanečníkem Casperem Smartem, ale jejich románek nedávno skončil. Marc Anthony si za Jennifer našel náhradu v podobě modelky Shannon De Limy, ale ani jejich poměr dlouho nevydržel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám