Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety půvabná brunetka z Colorada Kristy Athaus skončila na finále soutěže krásy druhá za vítěznou Jacqueline Zuccherino, ale i přesto se jí otevřely dveře do modelingu. Ona si ale pravděpodobně vybrala cestu úplně jinou. Tento týden se objevila ve videu na serveru nabízejícím porno.

Záběry dívky se na webu s lechtivou tematikou objevily již 24. ledna, ale jeden z uživatelů si totožnosti zpovídané slečny všiml teprve nedávno. Později byly na několika serverech využity již s popiskem, že se jedná o Vicemiss Colorado 2012, která téhož roku reprezentovala svůj stát i na Miss Teen USA. Webové stránky soutěže rychle zareagovaly a jméno Kristy vymazaly ze seznamu vítězek.

Na videu se muž za kamerou dotyčné ptá, kolik je jí let, odpovídá, že osmnáct. Poté jej zajímá, zda jde o její první natáčení filmu pro dospělé, načež odvětí, že ano... Zda bude ale také poslední, ví jen samotná Kristy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám