Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se sice rozvádí s italským fotbalovým brankářem Gigim Buffonem, který byl nedávno přistižen, jak si vede na hotel sportovní komentátorku Ilarii D´Amico, ale otci svých dvou synů v žádném případě nedělá žádné naschvály.

Na rozdíl od jiných rozvádějících se matek naopak vyrazila společně se syny Davidem Lee (4) a Louisem Thomasem (6) do Brazílie, kde se koná světový šampionát ve fotbale a Gigi Buffon chytá za italský národní tým.

Šeredová se na sociální síti pochlubila fotkou z letadla, ve kterém zapózovala společně s usměvavými kluky. Ti se už na tatínka moc těší. „Připraveni k odletu,“ napsala na sociální síti Alena, na níž nejsou sebemenší stopy zhrzenosti.

Ač neprochází zrovna jednoduchým životním obdobím, snaží se rozvod brát s nadhledem. Zároveň nechce, aby synové přišli o možnost vidět tátu přímo na ostře sledovaném mistrovství v Mekce fotbalu Brazílii.

Samotný Buffon se už před pár týdny nechal v italských médiích slyšet, že by si moc přál, aby mu Alena s dětmi fandila na místě.

Rodinka mu bude nadšeně fandit už zítra. Itálie změří síly s ambiciózním týmem Kostariky, který nečekaně porazil favorizovanou Uruguay. Squadra azzura by ráda navázala na svůj první zápas, kdy výsledkem 2:1 porazila v brazilské džungli bojovně hrající Angličany.

Reklama

Další články

Načítám