Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud moderátora a herce Petra Vágnera (46) obsazovali většinou do rolí pozitivních hrdinů, za což může nejspíš jeho líbivý vzhled. Teď ale přišla změna a Vágner právě dokončuje kriminálku Vraždy v kruhu, kde si zahraje pořádného padoucha, který zapaluje vyšetřujícím policistům domy. Pomalu to vypadá, že ho tahle poslední role ovlivnila natolik, že se začal stýkat se skutečným podsvětím. „Já s některými kmotry chodím cvičit,“ přiznal se nám v rozhovoru Petr.

Moderátor a herec to prohodil s lehkou nadsázkou, když se nám svěřoval se svými plány na léto. „Bylo složitý naplánovat dovolenou, protože manželka má v létě nějakou práci, ale konečně jsme se dohodli. V létě bychom měli jet na Sicílii,“ popisuje Petr své plány na cestu na ostrov, který je kolébkou italské mafie a dále uvedl: „Na to se moc těším. Letos jsme Sicílii volili na poslední chvíli. Doufám, že se podívám ke kmotrům, k Donu Corleone.“

U Vágnerových Itálie v posledních letech vítězí. „Navštívili jsme Caorle a chvíli jsme byli taky v Benátkách, tam mě to nadchlo,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám