Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce si jej oblíbily zejména ženy, které mají pro sympatického herce a režiséra slabost. Díky nim se může pochlubit diváckou cenou TýTý pro nejlepšího baviče, která rozšířila jeho sbírku divadelních trofejí.

Na dvaačtyřicetiletém rodákovi z Šumperku mohly dívky oči nechat už v době, kdy byl malý kluk. Nyní je považován za nejatraktivnějšího člena televizní Partičky, v níž po boku Michala Suchánka, Richarda Genzera a Igora Chmely předvádí svůj improvizační smysl pro humor.

Ondřej Sokol má s exmanželkou, herečkou Kateřinou Lojdovou, dceru Ester a syna Adama, v minulosti byl vídán po boku mladé slečny Lucie, již poznal jako šestnáctiletou studentku. Vztah s dcerou jeho spolužačky však neměl dle očekávání dlouhé trvání a skončil rozchodem.

Diváci „partičkáře“ Ondřeje znají nejen ze zábavné show, ale také ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrál pediatra Prokopa Hrubého. Sokol je ovšem úspěšný také v oblasti divadla a může se pochlubit Thálií i Cenou Alfréda Radoka. Letos se předvedl také jako filmař, když do kin uvedl svůj debut Krásno, v němž zároveň ztvárnil hlavní roli. Do svého nejnovějšího filmu Zakázané uvolnění si jej vybral i kolega Jan Hřebejk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám