Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) se Selenou Gomez (31) jsou Rihanna s Chrisem Brownem v bledě modrém. Nedovedou žít spolu, ale ani bez sebe. Neustále zkouší slepit již několikrát rozpadnutý vztah. Ačkoli to slušňácké Seleně vymlouvalo široké okolí a například kamarádka Taylor Swift s ní kvůli tomu nemluví, dala prý Justinovi další šanci.

Bieber poslední dobou na své poměry seká latinu a kromě aféry s ukradeným mobilním telefonem se krotí. Možná i to zapůsobilo na jeho první a největší lásku, s níž randil přes dva roky do ledna 2013, ale i poté k sobě několikrát našli cestu, aby zakrátko šel opět každý svou cestou. Pikantní byla především jejich sms konverzace z letošního ledna, kdy Justin Seleně poslal své hanbaté fotky a ona jej nevybíravě odpálkovala.

Minulý týden však Bieber na sociální síť poslal snímek, kde jej Selena láskyplně objímá, ale po chvíli ji opět smazal. Dohady o jejich opětovném chození byly na světě. Ve středu odpoledne společně navíc odjížděli z nahrávacího studia.

Obnovení vztahu navíc potvrdili i jejich společní známí, kteří však zůstávají k jejich romanci skeptičtí: „V současnosti jsou zase spolu. Celý den spolu třeba jezdili na tříkolce po Sunset Boulevard. Byli roztomilí a vypadali šťastně a zamilovaně. Ale na jak dlouho?“ tuší trable zdroj z okolí dvojice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám