Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačky Marta Jandová (50) a Dara Rolins (51) jsou nejen kolegyně, ale také kamarádky. Ještě víc se sčuchly během koučování v Hlasu Česko Slovenska, kde měly, nezvykle, jeden tým společně. Během velkého finále všichni kouči (Dara, Marta, Majk Spirit, Pepa Vojtek a Michal David) také zazpívali a Jandová s Rolins společně.

Emoce gradovaly, napětí stoupalo, a tak i vystoupení všech účinkujících mělo jiné grády! Marta s Darou (zazpívaly si se svou svěřenkyní Andreou Holou) předvedly, že jejich pozice na poli české pop music, v případě Marty tedy možná spíš rock music, jsou zasloužené, fanoušky nezklamaly, ani co se týče vizuální stránky.

Pro Daru kostymérky tentokrát kupodivu nezvolily top s výstřihem, Martě jej však dopřály. O co vjemově chudší byl kostým Rolins nahoře, o to víc zpěvačka prodala zadek v těsných džínách, kterým během písně vrtěla na všechny strany studia.

Reklama

Další články

Načítám