Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé celebrity se nám už od Vánoc chlubí, kam vyrazí se svými blízkými na letní dovolenou, jiné jsou zase zavalené prací (nebo tak zdůvodňují nedostatek financí), a odpočinek proto z letních měsíců posouvají na zimu. Eva Decastelo (45) je ale samostatný případ. Moderátorka neodjede s rodinou za teplem z úplně jiného, a dost nezvyklého důvodu.

„Můj manžel se minulý rok rozhodl, že zkusí pěstovat domácí rajčata. Minulý rok nám vyšlo padesát druhů a letos nám vyšlo dvaaosmdesát různých odrůd. Takže bych vám ráda oznámila, že na dovolenou nejedu. A pokud budete chtít rajčata, tak od července budou k dispozici,“ říká Eva.

Původní plány byly ale úplně jiné. „Měli jsme původně naplánovanou krásnou dovolenou, v plánu byla Kréta, nebo Chorvatsko,“ krčí rameny Eva. Moderátorka to bere ale sportovně, se zahradním bazénkem si ona a její blízcí prý v létě vystačí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám