Hlavní obsah
Článek

Údajná nová láska Josefa Rychtáře (65), který nejprve razantně popřel, že by s ní něco měl, vyjadřoval se o ní nelichotivě a dušoval se, že ji jen viděl na fotografii, aby posléze přiznal, že jí otevřel i vrátka od Ivetina domu a pozval ji dovnitř (samozřejmě ve vší počestnosti, jak jinak), zatímco ona sebe samu označila za jeho důvěrnou duši, aby pak po rozhovoru s ním vše stáhla, má prý pořádně zajímavou minulost. Hned několik zdrojů nám dalo hlášku, že se měla živit vlastním tělem!

„Slečnu znám osobně, živila se sexuálními službami na jednom z privátů,“ uvedl jeden z pisatelů a požádal o malou almužničku za přesnější zprávy, což naše redakce pochopitelně neakceptovala. Od jiného jsme dostali zase velmi odvážné fotografie ženy, která jako by Janě P. skutečně z oka vypadla.

Do legrační bandy „pozůstalých“ po Ivetě Bartošové se zkrátka dostala další zajímavá figurka, která také svou existencí a sebeprezentací poškozuje její památku. Teď už ani nejde o to, zda vážně něco s Rychtářem měla (a podivný telefonát poskoka Standy Martuccimu nahrává spíš této verzi), ale spíš o to, aby stejně tak, jako rychle do příběhu vstoupila, zase z něj odešla. A vzala přitom s sebou pár dalších podivínů do hlubin mediálního zapomnění…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám