Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že v životě Kristiny Kloubkové se všechno točí hlavně kolem její dvouleté dcery Jasmíny. Dvouletá ratolest je pro nováckou moderátorku středobodem vesmíru, kupodivu prý ale umí být i přísná matka.

„Jsem docela drsná máma. Já svému dítěti nedovolím skoro nic. Vyžaduji řád, a tak někdy dochází k bitkám. Většinou vyhraju, protože mám tvrdošíjnější povahu," prozradila nám Kloubková.

A praktikují se v domácnosti sympatické moderátorky fyzické tresty? „To ne, ty moc neuznávám, moji dceru nebiju. Stala se situace, kdy přišla a dala mi facku, chtěla jsem jí tu facku vrátit zpátky, ale zastavila jsem se. Dostala přes ruce a přes zadek. Zatím ale třeba nedostala na holou," říká.

Fungujícím prostředkem ve výchově dítěte se Kristině osvědčila pozitivní motivace. „Když chci, aby něco snědla, tak jí slíbím, že za to něco dostane, když to sní. A ona to potom sní. Nevím, jestli je to správný motivační program," krčí rameny Kristina.

Reklama

Další články

Načítám