Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Parmová (28) je od přírody velmi světlý typ, a tak si prakticky nemůže dovolit vyrazit do společnosti nenamalovaná. Moderátorka hlavních zpráv na Primě využila příležitosti a během prezentace nové kosmetické řady z Londýna si nechala od profesionálů poradit, jak se správně líčit.

„Jsem hrozně nadšená, protože i když se moc nelíčím, ráda si vybírám kvalitní kosmetiku. Preferuji přípravky šetrné k pleti,“ pochvalovala si Parmová.

Sandra prezentaci málem nestihla. „Jela jsem z Brna a znáte to. Dálnice D1 je opravdu šílená, takže musím vždycky vyjíždět i několik hodin dopředu, abych náhodou něco nezmeškala. Tentokrát jsem se dost zasekala a měla jsem s příjezdem namále,“ dodala Sandra, která dorazila na akci bez přítele Michala Janotky (29). „Michal je v Brně a má vysílání, takže dneska si to tu užívám sama," vysvětlila nepřítomnost přítele Sandra.

Reklama

Další články

Načítám