Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Představitel Jamese Bonda herec Daniel Craig (43) a herečka Rachel Weisz (41) se ve středu tajně vzali. Informaci potvrdil časopisu People mluvčí herečky.

Podle Daily Mail si dvojice řekla své ano pouze před čtyřmi hosty v New Yorku. Na obřadu byla přítomna Danielova dcera Ella, syn herečky Henry a dva přátelé.

Herci se poprvé setkali při natáčení filmu Dream House. Daniel v té době prý zapříčinil rozchod Rachel s otcem jejího syna Darrenem Aronofskym.

Půvabná Rachel do širšího povědomí vešla rolí v dobrodružném snímku Mumie (1999) a válečným filmem Nepřítel před branami (2001). Za roli Tessy Quayle ve filmu Nepohodlný (2005) získala Oscara za nejlepší vedlejší ženskou roli.

Daniel se mezinárodnímu publiku poprvé představil jakožto soupeř Angeliny Jolie (48) ve filmu Lara Croft - Tomb Raider (2001). Další role ztvárnil například ve filmech Matka (2003), Po krk v extázi (2004) a Mnichov (2005). Craig je ale známý především jako představitel tajného agenta Jamese Bonda. Tuto postavu si poprvé zahrál ve snímku Casino Royale (2006) a o dva roky později v Quantum of Solace.

Reklama

Další články

Načítám