Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Testerky ŽENY s.r.o., které se s chutí a nadšením pustily do testování revoluční novinky Philips Lumea, se nám svěřily s výsledky testování. Po jaké době sledovaly mizení chloupků? Jak je časově náročné svícení? A co vlastně u toho holení/neholení Lumeou provádějí? Odpovědi stojí za to, protože potvrzují hned dvě věci - že Philips Lumea funguje a že my ženy zkrátka rády relaxujeme, když se najde příležitost. A že čas strávený sledováním oblíbeného seriálu nebo poslechem dobré hudby je rozhodně příjemnější než vysedávání v koupelně s holicím strojkem.

Kdy byly vidět první výsledky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„První výsledky byly patrné už po 2,5 týdnech, to už jsem se odvážila vyhodit holítka a pěnu a uvěřila jsem, že Lumea funguje,“ říká Jana Hornová (JANE). Svícení se prý věnuje docela málo, jednou za 4 týdny, a stačí 20 minut. Veronika Valentová (VERONIKAVALENTA) se zamilovávala postupně. „Jiskra nakonec přeskočila,“ směje se Veronika, u které se výsledky dostavily po 3 týdnech. „Miluju tuhle možnost ulehčit si život,“ říká Veronika, když si hýčká svou hladkou kůži.

Výsledky testování od dalších testerek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdo vidí rozdíl hned, někomu to trvá déle, jedno je ale jisté – každá z nás ten rozdíl pozná. „Čím častěji ji používám, tím jsou výsledky lepší a lepší a chloupků je míň a míň, jsou měkčí a slabší a tolik se nezaněcují. Nemůžu se dočkat chvíle, až "zmizí" úplně :-),“ pochvaluje si Irena Holčáková (AJRINKA). Důležitá je důslednost - Lenka Šnajdrová (SILVER) to shrnuje v jedné větě: „Poprvé bylo ošetření delší, téměř 10 minut na nohu, hodně jsem kontrolovala, abych na nějaké místečko nezapomněla. Teď už je to docela automatický proces.“ Proces, který nebolí a u kterého si můžete obrazně i doslova hodit nohy na stůl a dát si skleničku.

Co dělají ŽENY s.r.o., když se „holí“ Lumeou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klid, pohoda, relax…to je naše! Tedy žen, které testují Philips Lumea. „Většinou sleduji Sex ve městě, i když jsem ho viděla už milionkrát. Nebo popíjím čaj a listuji časopisy, kde sleduji módní trendy,“ říká Jana Hornová (JANE). Irena Holčáková (AJRINKA) zas ráda sleduje na ČT2 dokumenty. Zato Hanka Pechová si raději dává relax bez televize: „Je to čas, který trávím sama se sebou, pustím hezkou hudbu a relaxuji.“ Všechny ženy, které Philips Lumea testují, se shodují na jednom – naprostá nebolestivost, 100% úspěšnost, super pohodlný tvar přesně do ruky a hladká kůže na mnoho týdnů. Zkušenost k nezaplacení!

Další články

Načítám