Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Horké letní dny jsou tady. Stejně jako doba dovolených, pikniků a vodních radovánek. V létě shazujeme vrstvy a pyšně ukazujeme opálenou pleť. Ženy oblékají tílka či topy s odhalenými zády a víc než kdy jindy je obtěžuje vykukující prádlo. Poradíme vám, jaké prádlo budete v létě potřebovat i co se vám bude hodit, když nebudete chtít obléct podprsenku!

Podprsenky od A do Zet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě víc než kdy jindy záleží na správné volbě prádla. Přeci jen neoblékáme více vrstev a špatně zvolené prádlo jen tak neukryjete. Inspirujte se na Astratex.cz – najdete zde nepřeberné množství střihů, barev i velikostí. A také žhavé novinky ze světa spodního prádla. Podívejte se na čtyři trendy, které v létě oceníte.

1. Objevte úžasný racerback

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdná krajka, praktický střih a naditý dekolt – co víc si od podprsenky přát? Vyztužené košíčky s vyjímatelnými Push-Up vycpávkami vykouzlí plnější vnady. Košíčky jsou hladké a skvěle se tak hodí pod přiléhavé prádlo. A co je nejlepší? Unikátní krajková ramínka jsou jako dělaná pod tílka s americkými průramky. Můžete tak konečně zapomenout na vykukující ramínka! Tento kousek pořídíte hned ve dvou variantách. Kdo by odolal?

2. Oslňte neotřelým prádlem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto láká k objevování nových věcí, k divokým nočním jízdám i ke zkoušení extravagantních trendů. Podtrhněte svou osobitost a sexappeal kombinací trendy neonových barev a divokých zvířecích motivů. Pěnové košíčky zajistí krásně plný dekolt a pohodlný střih zase maximální pohodlí. Svůdnou Push-Upku Agis pořídíte ve dvou oslnivých barvách. Dopřejte si něco extra!

3. Konec podprsenek v Čechách? Neviditelná podprsenka je tu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte k ženám, které oblékají podprsenku jen z nutnosti? Anebo byste ráda oblékla šaty, pod které zkrátka podprsenku obléknout nejde? Konečně můžete dát vyčnívajícím podprsenkám sbohem. Objevte revoluční podprsenku Bye Bra! Nadzvedá a poskytuje perfektní oporu ňadrům, aniž by byla vidět či cítit na dotek. Je voděodolná a můžete ji tak obléct i pod bikiny. Dopřejte si svobodu!

4. Vybavte se na letní romanci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už jste spokojeně zadaná nebo doufáte v letní románek, romantické a něžné prádlo by ve vaší letní výbavě rozhodně chybět nemělo. Vyzkoušejte třeba kombinaci pastelové barvy a krajkových detailů. V podprsence Breez budete něžná i svůdná. Push-Up efekt a boční kostice se postarají o správně tvarované poprsí. Sexy výstřihu a romantickému prádlu žádný muž neodolá. Přesvědčte se!

Další články

Načítám