Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě se díváte na jednu z nejúspěšnějších plus-size modelek světa. Šestadvacetiletá Ashley Graham je v tomto odvětví pojem a své tělesné obliny si hýčká. Její specializací je předvádění spodního prádla a plavek, ve kterých se často nechává zvěčnit i na sociální sítě. Ashley zkrátka své tvary miluje a je pyšná na to, že se i díky ní mění pohled na ‚kila navíc‘ v modelingu.

Ashley si poprvé všiml agent v nákupním středisku Oak View Mall v Nebrasce, kde vyrůstala s rodiči a dvěma mladšími sestrami. Již v roce 2001 následovalo upsání se agentuře Wilhelmina Models a o dva roky později přešla k Ford Models. To už byl jen krůček od vysněného focení pro tituly jako Vogue, Harper’s Bazaar či Glamour, což se jí záhy vyplnilo.

Graham s velikostí ňader číslo čtyři, 76 centimetry v pase a 116 přes boky je tváří značek a obchodů jako Lane Bryant, Marina Rinaldi či Macy’s. Zároveň vystupuje na středních školách, kde hovoří o potřebném sebevědomí a lásce k vlastnímu tělu. To její patří již od roku 2009 kameramanovi Justinu Ervinovi, kterého poznala v kostele a o rok později jej pojala za manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám