Hlavní obsah
Článek

Seriál Zoufalé manželky už sice patří do televizní historie, ale představitelka jedné z hlavních rolí Eva Longoria (39) je stále stejně sexy jako v dobách, kdy na obrazovce udržovala poměr s mladým milencem.

Vítězka několika anket o nejatraktivnější ženu světa umí stále prodat své přednosti. Na festivalu v sicilském městě Taormina se Eva předvedla ve smyslně rudých šatech, v nichž vynikla její krása. Pány v publiku nenechal v klidu její plný dekolt, který by si nejspíš zasloužil i o číslo větší velikost šatů. Longoria si ovšem na konzervativní módu nepotrpí.

Jako bývalá modelka Gabrielle Solis se v Zoufalých manželkách poprvé objevila v roce 2004. Seriál se setkal s velkým diváckým ohlasem a dočkal se osmi řad, které z Evy udělaly jednu z nejslavnějších tváří televizní obrazovky.

Půvabná brunetka se stala sexsymbolem, přestože její výška dosahuje pouhých 157 centimetrů. Eva Longoria má navzdory své kráse za sebou dva rozvody. Její manželství s hercem Tylerem Christopherem i basketbalistou Tonym Parkerem trvala pouhé dva roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám