Hlavní obsah
Článek

Stejně jako někteří naši zákazníci máte možnost zhubnout rychlostí až 5 kilo měsíčně a tím si zajistit do plavek krásnou a štíhlou postavu. Pokud se ale chcete cítit opravdu báječně, neměli byste zanedbávat ani péči o svou pleť. Proto vám teď nabízíme akční cenu nejen na přípravky na hubnutí, ale také na přírodní olej na vlasy a tělo. Navíc jsme se zaměřili na nejrozšířenější choroby jako je například cukrovka a onemocnění prostaty, nabízíme velmi účinné přípravky proti těmto chorobám za akční ceny.

Hubnutí je nyní ještě rychlejší s revolučním koktejlem ze zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některým lidem nevyhovuje polykání tablet, proto jsme na jejich přání vytvořili revoluční produkt - Green Coffee Plus v podobě koktejlu. Vychází ze stejné receptury jako mnohokrát ověřený Green Coffee v tabletách, ale tělo ho lépe přijímá. Rychleji se vstřebává, skvěle zasytí a dodá tělu k dietě tolik potřebné tekutiny. Má lahodnou chuť i přes to, že neobsahuje žádný cukr. Tento unikátní shake s příchutí čokolády můžete koupit za akčních 379 Kč!

Nezapomínejte v létě na péči o vlasy a pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě bychom také neměli zapomínat na péči o vlasy, jelikož slunečním zářením, chlórem a mořskou vodou trpí. Vyzkoušejte náš pěstící olej Jojoba, který je lisován za studena, a tím je zachováno maximum živin. Tento olej vaše vlasy okamžitě zregeneruje a má stejné účinky i na pokožku celého těla. Navíc k tomuto zázračnému oleji získáte Šampon Green Tea – Strom v lahvi, který také v letních dnech vaši pokožku hlavy osvěží a vlasy po něm budou krásné hebké a lesklé. Tento šampon vychází přímo z přírody, je šetrný nejen k vlasům, ale i k životnímu prostředí. Šampon má osvěžující vůni zeleného čaje, bambusu a citronové trávy. Využijte naši neuvěřitelnou nabídku za pouhých 399 Kč.

Problémy s prostatou už nemusí rušit váš spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s prostatou si v životě projde v podstatě každý muž. V osmdesáti letech už trápí devět z deseti mužů. Je proto velmi důležité myslet dopředu, a proč při tom nevyužít síly přírody. Přípravek PROSTAIN obsahuje extrakty z rostlin, které kombinují nejúčinnější látky příznivě působící na zdraví prostaty. Lykopen, který snižuje riziko vzniku rakoviny; kopřivu dvoudomou, která přispívá k normální funkci prostaty a Saw palmetto, který podporuje správnou funkci močového ústrojí. Koupit tento přípravek můžete za akčních 199 Kč.

Zabiják cukru proti jedné z nejrozšířenějších civilizačních nemocí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky "epidemii obezity", před kterou varují lékaři z celého světa, se stává jednou z nejnebezpečnějších civilizačních chorob právě cukrovka. Zákazník Dušan s diabetes 2 trpěl vážnými výkyvy hladiny cukru v krvi, po aplikaci DIABETESINU má stabilní hladinu cukru v krvi. Přípravek DIABETESIN obsahuje extrakt z rostliny, které se anglicky říká bitter melon a je známa tím, že dokáže pozitivně ovlivnit průběh této nemoci. V místě jejího původu se jí říká "zabiják cukru". Přispívá k normální funkci metabolismu, dokáže posílit imunitní systém a také snížit míru únavy a vyčerpání. Navíc chrání buňky před oxidativním stresem a vy tak budete schopni této nemoci čelit s mnohem větší silou a radostí.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Díky slavným osobnostem jako Katy Perry a Jennifer Lopez se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Doplněk má silný antioxidační efekt, takže vám dopomůže i ke krásnější pleti. Akční balení šedesáti pilulek teď koupíte za 299 Kč!

Další články

Načítám