Hlavní obsah
Článek

Dlouho nemohl mluvit, protože si naordinoval pietu, o to víc to teď ale dohání. Josef Rychtář (65) se pro Super.cz rozpovídal o tom, jak moc ho smrt Ivety Bartošové (†48) zasáhla. „Vidím ji všude. I ve snech,“ říká.

„Myslete si, co chcete, ale není jednoduché se s tím smířit a probouzet se s ulehčením, že to byl jen sen, jenže on nebyl, je to realita. A je to nezvratné. Jestli si myslíte, že mi je do smíchu, tak není. Ještě hodně to bude trvat, než to přebolí. Tři roky s Ivetou ve mně zanechaly takové stopy, že se s tím neštěstím nemohu smířit,“ prohlásil pro Super.cz. A pak přiznal, že ho manželka pronásleduje na každém kroku.

„Všude ji vidím – ve vzpomínkách i ve snech. A pak když otevřu třeba váš portál a jsou tam fotky, na kterých ji vidím… Ta její tvář se mi pořád vrací. Už je to ale jen fotka a ne ten člověk,“ prohlásil pohnutě.

„Ten, kdo to neprožije, neví, o čem mluvím. A třeba takový Standa mi hodně psychicky pomáhá. A taky rodina za mnou jezdí,“ je prý vděčný za společnost Josef Rychtář, který se evidentně s funkcí vdovec velmi rychle sžil.

Související témata:
Sny

Reklama

Další články

Načítám