Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že své účesy střídala jako na běžícím pásu, si pamatují diváci TV Nova, na níž moderovala pořady Snídaně s Novou, Rande anebo Vabank. Ačkoli už v televizi nepracuje a své aktivity přesunula spíš k rozhlasu, Markéta Mayerová má pořád ráda změnu.

Ještě na jaře jsme ji na slavnostním večeru k dvacetiletí její domovské televize viděli jako zrzku, nyní se ale vrátila k blonďaté barvě, kterou nosila loni v létě. Jen změnila délku, k čemuž dal možná pokyn i kadeřník, jelikož vlasy častým barvením a odbarvováním trpí.

Markéta spolu s bývalým manželem Slávkem Bourou, s nímž má dceru Agátu, uváděla odpoledne, na němž se představovali účinkující již 16. ročníku charitativního koncertu na hradě Houska, jehož se moderátorka pravidelně účastní. I když se říká, že vztahy mezi exmanželi nejsou ideální, zde vystoupili jako profesionálové a napětí mezi nimi znát nebylo.

Zaujal nás ovšem Markétin model. Moderátorka totiž skoro dva roky poctivě hubla a svěřila, že se jí podařilo shodit sedmnáct kilo. Proč si tedy vzala tak volné kalhoty? Nechce se nám věřit, že by nastoupil starý známý jojo efekt a kilogramy byly zase zpátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám