Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh jako z novodobé pohádky se přihodil jedné půvabné sedmadvacetileté Polce jménem Aleksandra Naranowic. Poté, co v rodné zemi vystudovala na pedagogické fakultě přírodopis a výtvarnou výchovu, se titulovaná kráska rozhodla odjet do anglického Bristolu, kde toužila po lepších vyhlídkách na živobytí. I přes zajímavý životopis se jí nedařilo uchytit, a tak přijala místo v úklidové firmě. Za 250 liber (8 500 korun) týdně tak uklízela příbytky bohatých klientů. Avšak jen do doby, než jí jeden z nich řekl, že místo cídění jeho podlahy by měla brázdit přehlídková mola...

Aleksandru doporučil svému známému z londýnské modelingové agentury. Ten uznal, že blondýnce nechybí vzhled ani postava ideální do tohoto prostředí.

Mladé ženě se rázem otočil život vzhůru nohama, sekla s úklidem a naplno se vrhla do práce pro nového zaměstnavatele. Momentálně má za sebou nespočet přehlídek a za focení si účtuje i 2000 liber.

„Klientům se asi líbí moje tvář a vlasy. I když pokaždé skončím s kratším a blonďatějším účesem, směje se Naranowic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám