Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když Super.cz Josefa Rychtáře (65) konfrontoval s tím, že Domenicu Martuccimu (47) jistá Jana P. tvrdila, že má být jeho novou milenkou, razantně to odmítl a zároveň přísahal, že rozhodně nešlo o žádnou jeho legraci vůči sokovi. „Bylo by to nemorální,“ tvrdil. Jak se ale ukazuje, jeho ústřední poskok, zvukař Standa, se do hry zapletl velmi nevhodným způsobem. Martuccimu volal, dělal ze sebe Procházku z televize Nova a snažil se vytáhnout, co všechno na jeho nadřízeného Rychtáře Jana P. práskla!

„Dostal jste od ní nějaké esemesky, které si psali? Nebo telefonáty?“ snažil se zjišťovat, co Josefovi hrozí, nohsled Standa. Martucci naší redakci rozhovor pustil a hlas Stanislava Lysého jsme poznali asi za půl vteřiny. Má tak specifický projev, že není sporu o tom, že se minimálně on zapletl do podivné hry. Bohužel záznam byl na dálku tak nekvalitní, že jej není možné zveřejnit.

Bez povolení Josefa Rychtáře by si podivný Stanislav netroufl ani upšouknout, takže je vysoce pravděpodobné, že se spolu na Martucciho domluvili, aby získali představu o tom, co se kolem kauzy údajné partnerky bude dít dál.

„Volal mi v neděli i v pondělí a předtím dokonce i sám Rychtář, který se vydával taky za novináře. Mysleli, že jsem je neodhalil. To se ale přepočítali. Proto jsem radši Standovi řekl, že Jana už vše předala médiím. Měl jsem totiž strach, že by jí jinak totiž vyhrožovali,“ dodal k tomu Martucci.

To se zase v Uhříněvsi a na Sicílii dějí věci…

Reklama

Další články

Načítám