Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte na zákeřného úhlavního nepřítele Harryho Pottera Draca Malfoye? Právě se díváte na jeho představitele Toma Feltona, který během těch čtrnácti let od prvního dílu filmové adaptace z prostředí čarodějnické školy v Bradavicích dospěl v pohledného mladého herce, kterému se pochopitelně nevyhýbají ani erotické scény. V novém mysteriózním seriálu Murder in the First si jich Felton vyzkouší spoustu.

Šestadvacetiletý britský herec hraje arogantního miliardáře Ericha Blunta, který si začne aférku s letuškou Cindy na palubě svého soukromého letadla. Ta trvá však jen do chvíle, než na něj zvrhne skleničku červeného vína, za což si půvabná stevardka vyslouží padáka. O pár dnů později je Cindy v bytě nalezena mrtvá a Erich se stává spolu s pilotem letadla jedním z podezřelých.

Jen během první epizody seriálu, který nedávno běžel na amerických obrazovkách, měl herec sex s několika ženami. S oblibou si je u toho navíc natáčí i na kameru...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám