Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská herecká hvězda Nicole Kidman (46) byla dlouhodobě spojována se skromnou ženskou výbavou, ale přesto se dokázala prosadit mezi hollywoodskou elitu. Nyní to ovšem vypadá, že nastal čas na výraznou proměnu.

Nicole je na klinice plastické chirurgie častým hostem a botox patří k jejímu životu stejně jako make-up. Výraznější zásah do svého těla vytrvale odmítá, ale při pohledu na její ňadra je více než zřejmé, že nejde o dílo přírody.

Na charitativní akci Swisse Celebrates the Life Foundation v Melbourne se Nicole Kidman objevila v šatech tělové bary, v nichž vynikl její plnější dekolt. Na starších snímcích je evidentní, že herečka byla v oblasti hrudníku téměř plochá, ale nyní se jí v šatech rýsují ňadra, která navíc popírají zákony gravitace.

Bývalá manželka Toma Cruise si chce nejspíš před padesátkou dopřát zvědavé pohledy mužů, jichž se jí dosud nedostávalo. Nicole Kidman sice nepatřila k žensky tvarovaným herečkám, ale přesto zazářila v lechtivých scénách, které jí předepisovaly scénáře k muzikálu Moulin Rouge či erotickému dramatu Eyes Wide Shut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám