Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemůže být pochyb o tom, že Petr Vágner (46) patří mezi nejznámější české metrosexuály, tedy možná by se hodil i do nově vzniklé kategorie spornosexuál, což je často potetovaný atraktivný muž nacházející inspiraci ve sportu.

Asi nikoho nepřekvapí, že se tento krasavec nebrání používání pánské kosmetiky. „Vzhledem k tomu, že dělám v televizi, v divadle a neustále něco točím, tak kosmetiku používám,“ hájí se Vágner, který vlastně ani nemá zbytí. „Když make-up sundávám, tak většinou odličovacím krémem, nebo napuštěnýma hadříkama. Potom pokožka dostane strašnej záhul, protože je pokožka vypnutá,“ zdůvodňuje Petr používání krému.

Svou kosmetickou taštičku si Vágner bere i na natáčení na Primu. „V létě mě zase čeká moderování VIP zpráv. Když přijdu do newsroomu a každá redaktorka tam má svou výbavu šminek a kosmetických prostředků, tak si tam přijdu trošku blbě, když s sebou nic nemám,“ vtipkuje. Rozhodně to ale prý není tak, že by herec kradl přípravky své manželce Gábině. „Existuje dámská kosmetika a pánská kosmetika. Určitě ženě nemizí šminky. Mám standardně ve výbavě voňavku, deodorant i nějakej krém,“ říká Vágner.

Herec byl díky svému líbivému vzhledu často obsazovaný do rolí „hodných hochů“, to se ale teď změnilo. „Teď jsem dotočil detektivku Vraždy v kruhu s Luckou Zedníčkovou. Konečně jsem tam za pořádnýho zloducha. Vyšetřujícím policajtům zapaluju baráky, oni mě honí, je to dost akční. Radši hraju pořádnýho zlořáda než pozitivní postavu,“ říká Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám