Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Případ, kdy byl údajně zpěvák David Bisek (27) napaden sousedem, se začíná komplikovat. Nejdříve si Bisek prostřednictvím médií na svého souseda stěžoval, že jím byl po sporu fyzicky napaden. Po vzoru, že nejlepší obrana je útok, ale údajný agresor paradoxně podal trestní oznámení na oběť.

„Soused celou věc otočil, sehnal čtyři svědky s křivou výpovědí pro svoji obranu, protože se bojí,“ vysvětlil si chování souseda bývalý finalista Hlasu Česko Slovenka a dodal: „Dnes jsem byl obviněn z výtržnictví a hrozí mi dva roky vězení,“ kroutí hlavou Bisek, který dodnes po napadení sousedem musí pravidelně docházet na rehabilitace.

Zpěváka po vyhrocení sporu zastupuje advokát JUDr. Libor Janků, který případ rozděluje na dvě části, a to napadení Davida Biska na jedné straně a údajné jím spáchané výtržnictví na druhé straně. „Navzdory zmíněnému očekávání jsme připraveni prokázat nevinu pana Biska, nicméně pochopitelně nebudeme prozrazovat podrobnosti v uvedené věci, a to i s ohledem na bohaté zkušenosti z jiných případů, kdy jsem se bohužel již několikrát setkal s účelovou obranou provinilého v podobě šikanózního trestního oznámení na poškozeného," uvádí Janků.

Reklama

Další články

Načítám