Hlavní obsah
Článek

Vztah atraktivní čtyřicátnice Jennifer Lopez (44) s o 22 let mladším tanečníkem Casperem Smartem měl sice navzdory očekávání relativně dlouhé trvání, ale po dvou a půl letech skončil. Prsty v tom má mít údajně transsexuál, který si říká Sofie Vissa.

Casper si měl údajně s touto osobou vyměnit několik lechtivých zpráv, což Jennifer Lopez natolik vytočilo, že se rozhodla vztah ukončit. Její zajíček flirt s transsexuálem popírá, ale důkazy jsou proti němu.

Muž, který se rozhodl převtělit do ženské podoby, se totiž ohání komunikací, která svědčí o tom, že Casper má pro spojení obou pohlaví v jednom těle slabost. „Našel si na internetu moje transgender fotky a požádal mě o přátelství. Když jsem žádost schválila, hned začal moje fotky ‚lajkovat‘, líbilo se mu jich 20 až 30,“ tvrdí Sofie, která se očividně při proměně inspirovala Jennifer Lopez. Její snaha podobat se slavné zpěvačce ovšem nedopadla úplně dokonale a originálu se nevyrovná.

JLo měla se svým partnerem dlouhodobější neshody a rozchod byl podle ní vyústěním delší krize. Rozchodem se ale nejspíš příliš netrápila, protože by už údajně měla mít za Caspera náhradu v podobě tanečníka Maksima Chmerkovského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám