Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V době, kdy socialistickému Československu vládla produkce Michala Davida (53), představovala Samantha Fox (48) svěží vítr ze západu. Britská zpěvačka se ovšem i po 30 letech prezentuje jako sexy dračice, přestože její tělo už dávno není příliš reprezentativním kouskem.

V 80. letech byla Samantha považována za jednu z nejrajcovnějších interpretek a své výstavní míry (98-59-84) tehdy zúročila i v Playboyi. Pánské publikum pro ni mělo velkou slabost a plakáty sexy Britky patřily k velmi žádanému zboží. Kariéra Samanthy Fox ovšem v 90. letech povadla stejně jako její křivky a tato dáma zamrzla na mrtvém bodě.

Od časů, kdy bodovala v hitparádách se singlem Touch Me, se výrazně proměnila nejen hudba, ale také odívání, což si Samantha odmítá připustit. S padesátkou na krku se tak stále prezentuje v krátkých šortkách, které ovšem obepínají zcela jiné tělo než to, u jakého muži slintali v 80. letech. Z bývalého sexsymbolu je dnes stárnoucí žena, která se neúspěšně snaží zastavit čas. Ve 48 letech však působí značně sešle a na její povadlé pozadí není příliš hezký pohled.

Samantha Fox se snaží za každou cenu působit mladistvým dojmem, ale v souboji s časem prohrává. Je to smutné, ale o dva roky starší herečka Courteney Cox vypadá jako její dcera.

Reklama

Další články

Načítám