Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokaždé, když potkáme na večírku modelku, herečku, moderátorku a bloggerku Nikol Moravcovou (36), zkouší nějaký nový sport anebo je zrovna na očistné kúře, kdy nekonzumuje nic než třeba javorový sirup s pepřem, citrónem a vodou. Ale i přesto není dokonalá. Když vyrazila reprezentovat Česko na mezinárodní soutěž ve sjíždění toboganů ve slovenském Liptovském Mikuláši, na stehnech se jí cosi nepěkného rýsovalo.

Jinak si ale Nikol s kamarádkami den užila. I když někdy na ni bylo adrenalinu už trochu moc - třeba let v helikoptéře. Pilot si totiž s dívkami zašpásoval a nechal jim pocítit na pár chvil i moment volného pádu. A Nikol strachy šílela. „Strachy jsem chvílemi ani nedýchala, v duchu jsem si přála jediné - abychom v pořádku opět skončili na pevné zemi,“ popsala momenty v helikoptéře.

Sportovně relaxační víkend v Tatrách, kam přijela s kamarádkami z blogu reprezentovat Českou republiku na mezinárodním klání Water Battle, měl nakonec skvělou dohru. Holky získaly krásné druhé místo!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám