Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada známých hudebních hvězd z Kanady se před pár dny sjela do Toronta na předávání hudebních cen Much Music Video Awards. Mezi pozvanými byly z neznámých důvodů i americké sestřičky, které se narodily se zlatou lžičkou u pusy, Kendall a Kylie Jenner. Výběr róby starší z nich, osmnáctileté Kendall, byl mimořádně troufalý.

Nevlastní sestry Kim Kardashian se procházely po červeném koberci se sebevědomím sobě vlastním. Kendall, jíž se daří prorazit na poli modelingu, dorazila v šatech od Fausta Puglisiho vykládaných drahými kameny. Zadní část byla od té přední oddělena rozparky sahajícími až k pasu. Spodní prádlo běžného střihu pod nimi bylo rozhodně vyloučené. Vyrazila snad Kendall v takovém modelu opravdu naostro?

To šestnáctiletá Kylie, která nedávno radikálně zkrátila své havraní vlasy na mikádo, zvolila minišaty v cihlové barvě kombinované průstřihy se síťovinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám