Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při sledování seriálu Beverly Hills 90210 by málokoho napadlo, že z blonďáka Steva jednou vyroste frajer, který strčí Dylana i Brandona hravě do kapsy. Herec Ian Ziering na své postavě tvrdě dře a výsledek je opravdu znát.

Představitel Steva v březnu oslavil padesátiny, ale vypadá podstatně lépe než v 90. letech, kdy byl součástí kultovního televizního seriálu. Ve věku, kdy jeho vrstevníci pomalu pomýšlejí na pracovní odpočinek, se Ian Ziering rozhodl překonat sám sebe a posílil sestavu sexy revue Chippendales, v níž svá těla předvádějí nejatraktivnější muži, ze kterých šílí dámské publikum po celém světě.

Za odhaleným Stevem musí jeho fanynky do Las Vegas, kde s Chippendales odehraje limitovanou sérii představení. Ve vyhlášené striptýzové revui už působil v minulosti, ale teď se opět vrátil, aby dokázal, že je i po padesátce ve formě.

Ian Ziering je podruhé ženatý a s Erin Kristine Ludwig má tříletou Miu a roční Pennu. Jako herec se v poslední době uplatňuje v béčkových filmech jako Žralokonádo, které se brzy dočká pokračování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám