Hlavní obsah
Článek

Naši zákazníci byli schopni s Obezinem vyřešit nadváhu a zhubnout klidně 5 kilo měsíčně. Teď rozšiřujeme sortiment o vlastní přírodní přípravky, které stejně účinně fungují na nejrozšířenější choroby, které trápí moderního člověka. Ať je to cukrovka, slabý organismus nebo prostata, můžete se spolehnout, že jsme našli tu nejúčinnější kombinaci látek, která vám skutečně pomůže – stejně jako OBEZIN.

S OBEZINem zhubnete přibližně 1 kg za týden, aniž byste se trápili hlady. Nyní jen za 359 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavním problémem při nadváze bývá spíše než přejídání nepravidelná strava. Vynechání snídaně nebo oběda, protože je nestíháte, vede k tomu, že nutíte tělo dělat si „rezervy“ v podobě ukládání tuku. V takovém případě vám žádná dieta nepomůže – stát se to může i tehdy, když jíte absolutně zdravě. OBEZIN™ vám s tímhle umí pomoci: Obsahuje patentovanou rostlinou složku PSC™, která po zapití v žaludku až stonásobně zvětší objem. Díky tomu máte pocit sytosti již po konzumaci malého množství jídla. Hubnete, protože jíte méně, ale pravidelně! Užívá se třikrát denně vždy před jídlem, proto se již natrvalo naučíte jíst malé porce několikrát denně. Tím zrychlíte svůj metabolismus.

Zhubněte během měsíce i v pokročilejším věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubnutí začíná být od určitého věku obtížné díky změnám v metabolismu a způsobu ukládání tuků. Lidské tělo se prostě v čase mění a tomu je potřeba adekvátně přizpůsobit dietu. OBEZIN® 45+ je speciálně navržený pro potřeby lidí od 45 let. Při správném užívání je schopen vyrovnat výkyvy glukózy ve vašem těle a tím zabránit hladovým nájezdům na ledničku. Měsíční hubnoucí kúru pro lidi nad 45 let můžete koupit v akci za 359 Kč!

Extrémní antioxidant, který ochrání i velmi namáhaný organismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky nadměrnému stresu, který v uspěchané společnosti působí na všechny bez výjimky, je naše tělo náchylnější ke vzniku všech možných nemocí včetně rakoviny. Rostlina jménem graviola se po staletí používá v Jižní Americe k léčbě vysokého krevního tlaku, nachlazení i křečí trávícího ústrojí. Obklady z ní zase pomáhají při artritidě a revmatismu. Nejnovější výzkumy naznačují, že může fungovat jako účinná prevence rakoviny a také pomáhá při její léčbě. Přípravek GRAVIOLAIN s extraktem z této dřeviny můžete koupit v akci za 199 Kč.

Problémy s prostatou už nemusí rušit váš spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s prostatou si v životě projde v podstatě každý muž. V osmdesáti letech už trápí devět z deseti mužů. Je proto velmi důležité myslet dopředu, a proč při tom nevyužít síly přírody. Přípravek PROSTAIN obsahuje extrakty z rostlin, které kombinují nejúčinnější látky příznivě působící na zdraví prostaty. Lykopen, který snižuje riziko vzniku rakoviny; kopřivu dvoudomou, která přispívá normální funkci prostaty a Saw palmetto, který podporuje správnou funkci močového ústrojí. Koupit tento přípravek můžete za akčních 199 Kč.

Zabiják cukru proti jedné z nejrozšířenějších civilizačních nemocí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky "epidemii obezity", před kterou varují lékaři z celého světa, se stává jednou z nejnebezpečnějších civilizačních chorob právě cukrovka. Zákazník Dušan s diabetes 2 trpěl vážnými výkyvy hladiny cukru v krvi, po aplikaci DIABETESINU má stabilní hladinu cukru v krvi. Přípravek DIABETESIN obsahuje extrakt z rostliny, které se anglicky říká bitter melon a je známa tím, že dokáže pozitivně ovlivnit průběh této nemoci. V místě jejího původu se jí říká "zabiják cukru". Přispívá k normální funkci metabolismu, dokáže posílit imunitní systém a také snížit míru únavy a vyčerpání. Navíc chrání buňky před oxidativním stresem, a vy tak budete schopni této nemoci čelit s mnohem větší silou a radostí.

Další články

Načítám