Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Návštěvníci festivalů se značkou ČISTÝ FESTIVAL se mohou kromě třídění odpadů těšit také na unikátní koncerty kapely Wohnout. Ta je odehraje společně s fanoušky prostřednictvím speciální aplikace pro chytré telefony a tablety v chillout zóně Čistý festival. Jeden z těchto recyklovaných koncertů se uskuteční na Colours of Ostrava. A čtenáři Super.cz mohou být u toho!

Soutěž: Zahrajte si vlastní koncert s Wohnout na Colours of Ostrava!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádné budou recyklované koncerty kapely Wohnout v tom, že se do nich mohou aktivně zapojit návštěvníci šesti akcí se značkou Čistý festival. A nemusí přitom ovládat žádný hudební nástroj. Stačí si s sebou přinést chytrý telefon nebo tablet a přímo na festivalu si do něj nahrát speciální aplikaci. Ta představuje virtuální bicí, které jsou ovládány na displeji na základě pokynů aplikace a hudebního podkladu jednotlivých skladeb. Možnost zahrát si vlastní koncert s Wohnout máme připravenu také pro dva výherce aktuální soutěže. Výherci kromě 4 vstupenek na Colours of Ostrava získají navíc smartphone Samsung. Soutěž probíhá až do 29. června na internetových stránkách www.cistyfestival.cz.

Trénujte na recyklovaný koncert s Wohnout s novou bezplatnou aplikací

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na svůj vlastní koncert s kapelou Wohnout můžete trénovat již nyní prostřednictvím speciální aplikace. Členové kapely tuto školu hry na bicí vyvíjeli od začátku roku výhradně kvůli recyklovaným koncertům, které se odehrají na šesti čistých festivalech. Tedy na těch, kde se třídí a recyklují odpady. Aplikace představuje virtuální sadu bicích, které se ovládají dotekem. Mezi skladbami, které si lze zahrát v aplikaci, nechybí Festivalová nebo Svaz českých bohémů, v průběhu června pak budou přibývat další. Aplikaci si můžete již nyní zdarma stáhnout v App Store a Google Market.

Další články

Načítám