Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedělní odpoledne trávila topmodelka Adriana Lima na pláži v Miami. Třiatřicetiletá kráska, která začátkem minulého měsíce oznámila odloučení od manžela Marka Jariče (35), si zde zpříjemnila víkend s několika přáteli.

Nádherná Brazilka, patřící dlouhodobě mezi pět nejlépe placených modelek světa, vychovává dvě dcery, čtyřletou Valentinu a téměř dvouletou Siennu. Na její postavě však ani jedno těhotenství nezanechalo památky. I proto od roku 2000, nejdéle ze všech modelek v historii, stále patří mezi andílky Victoria's Secret.

Lima nedávno překvapila krachem manželství se srbským hráčem NBA Jaričem. „Po dlouhé úvaze jsme se rozhodli po pětiletém manželství k odloučení. Jsme šťastní, že jsme rodiči dvou úžasných dcer a i nadále se budeme dělit o jejich péči. Vážíme si respektu k našemu soukromí. Jde o choulostivou událost pro všechny členy rodiny,“ uvedli manželé v oficiálním prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám