Hlavní obsah
Článek

S nadcházejícím létem prudce stoupá venkovní teplota a přichází sezóna žen, které milují chození tzv. naostro. Mezi známými tvářemi má tato odvážná „móda“ řadu příznivkyň. Podívejte se, kdo všechno se nebojí vyrazit na veřejnost bez spodního prádla.

Průkopnicí trendu odhaleného klína je Paris Hilton, která byla bez kalhotek přistižena už několikrát. Naostro chodí především na večírky a při nastupování do auta pak zapomíná, že nemá chráněný rozkrok. Bez spodního prádla se dokonce obešla i během oslavy svých 33. narozenin.

Milovnicí větříku pod sukní je i Britney Spears, jejíž snímky z taxíku jsou dnes již legendární. Dvojnásobná maminka je sice v tomto ohledu už opatrnější, ale v minulosti světu ukázala i nejtajnější zákoutí svého těla. Stejně tak se na veřejnosti prezentovala i její kolegyně Lady Gaga.

Chození bez kalhotek ovšem není výsadou pouze rebelek, ale proniká i do aristokratických kruhů. Své o tom ví nechvalně proslulá Vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson, jejíž klín už také patří k veřejným tajemstvím. V galerii najdete šestici celebrit, které s oblékáním kalhotek neztrácejí čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám