Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Svět modelingu je hodně dravé prostředí a zvlášť v Česku, kde je krásných holek na metr čtvereční víc než kdekoli jinde. Proto není divu, že prorazí jen ty, které se nebojí zariskovat. Jistá kráska ze Zlína teď uspěla a předběhla další desítky dívek jen díky svým kalhotkám!

Zlínská sexbomba Kristýna Schon se nikdy modelingu nevěnovala, nemá ani nafocené profesionální fotografie, a když na castingu na iGirl, kde vznikají vzrušující fotky krásných modelek se sportovními auty, uviděla konkurenci, moc šancí si nedávala.

„Než jsem jela do Prahy, na sociální síti fotografa jsem si všimla, že jako ajťák nastavuje závodní vozy Aston Martin v závodech 24 hodin LeMans. Mou láskou je všechno anglické a hlavně moje autíčko, které jsem dostala od maminky. Tak jsem si na svou podporu vzala na casting kalhotky s anglickou vlajkou. Při focení v prádle jsem se zeptala, zda by mě nafotil i s mým mazlíčkem, který má na střeše přesně stejnou vlajku. A ten nápad ho nadchnul, takže jsem vyhrála. Mám velkou radost,“ pochlubila se nám Kristýna, která se závodně věnuje fitness soutěžím.

V červnu se bude vybírat další dívka, která se zároveň stane tváří největší výstavy automobilů u nás, srpnového Prague Car festivalu. iGirl je projekt nadšenců, v němž se fotí modelky se sportovními vozy a k tomu se váží i články, jak se závodní vozy nastavují. Organizátoři z IT neziskovky se tak snaží přitáhnout zájem mladých o studium IT oborů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám