Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Natáčení třetího dílu úspěšné komedie Babovřesky 3 je v plném proudu. A během něj se uskutečnila nejen narozeninová oslava třináctileté šikulky Nely Řehořové, ale také došlo k události, která málem rozplakala režiséra všeho lidu Zdeňka Trošku (70). Protože se nedávno ukázalo, že pravděpodobně nikdy nedostane Českého lva, rozhodly se mu báby z Babovřesk dát vlastní ocenění – Oscara!

Cenu dostal od svých milovaných drben v kategorii nejlepší komediální režisér. „Holky, vy jste mě málem rozbrečely. To je fakt od vás moc hezké a moc vám děkuji,“ říkal dojatý Troška představitelkám drben.

Na oslavě třináctileté Nely nechyběly hlavní drbna Horáčková Jany Synkové nebo Jindřiška Kikinčuková. Stavili se ale i Veronika Žilková či manžel Báry Basikové Petr Polák nebo Lucie Vondráčková.

Začínající úspěšná moderátorka, herečka a zpěvačka Řehořová, která v Babovřeskách také hraje, byla z takové společnosti dojatá. „Sama mám krásný život. A jsem ráda, že jsem měla vše, co šlo,“ řekla jí na párty Jana Synková, která oslavenkyni popřála především hodně lásky a nějakého nápadníka na celý život.

„Na to zdaleka ještě nemyslím. Teď je nejdůležitější škola, kterou jsem trošku zanedbávala. Čeká mě týden plný písemek, snad je zvládnu,“ pobavila společnost Nela.

Své dvacáté čtvrté narozeniny slavila i Táňa Krchovová, další herečka z Babovřesk, jejichž třetí díl vtrhne na plátna kin dvanáctého února 2015.

Reklama

Další články

Načítám