Hlavní obsah
Článek

I když to již bylo avizováno a natočil se i pilotní díl, Dagmar Havlová (71) se v připravovaném seriálu televize Prima Všechny moje lásky neobjeví. Producenti seriálu a agentura, která Dagmar Havlovou zastupuje, se nedohodli na finálním znění smlouvy. Důvodem nebyly finanční podmínky, ale nároky na užití jména a dalších osobnostních práv Dagmar Havlové.

„Mrzí nás, že se producent seriálu a paní Havlová nakonec nedohodli. Ale v mezidobí jsme intenzivně hledali srovnatelnou hereckou hvězdu, které by role seděla, a máme velkou radost, že jsme se dohodli s Veronikou Žilkovou (62). Je skvělá herečka a víme, že právě ona je tou prvotřídní hereckou osobností, která dokáže skloubit humorné i dramatické momenty v krásné hlavní roli Marie. Stejně jako v případě paní Havlové nás nyní nejdříve čeká natáčení pilotního dílu,“ říká ke změnám v seriálu Všechny moje lásky programový ředitel Prima Group Roman Mrázek.

„Jako malá jsem byla nespokojená se svým jménem a chtěla jsem, aby mě rodiče přejmenovali na Marušku. Když jsem později začala hrát, jmenovala jsem se Pavlína, Jana, Zuzka, Jenůfa, Adina. Vytoužené jméno Marie mě konečně čeká teď. Když jsem dostala k přečtení první dva díly, tak jsem to probrečela. V dojemném příběhu se střídá bolest a radost stejně jako v životech, které všichni žijeme,“ říká o své nové roli herečka Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám