Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když modelka Simona Krainová (51) vyráží na dovolenou se svojí rodinou, není za módní ikonu, ale za docela obyčejnou mámu. A neskonale si to užívá. Šminky nebalí vůbec a tentokrát to na fotkách vypadá, že si zapomněla i hřeben. Ale i jako rozčepýřená Viktorka od splavu vypadá záviděníhodně.

Simona si naordinovala volno až do konce července a plánuje hned několik dovolených. "Začínáme na Kanárských ostrovech, kde mají přátelé dům, který je skvěle uzpůsobený dětem. S Maxem a Brunem, a samozřejmě i s manželem a přáteli, si to tady skvěle užíváme," prozradila modelka.

Krainová se s dětmi chystá ještě do Toskánska, kam pravidelně jezdí každý rok, do Francie a na Krétu, s manželem plánují ještě Londýn a Paříž. V Česku se možná mihne na karlovarském filmovém festivalu, ale jen na pár dní.

"Mám to tak, že vždycky nějakou dobu pracuji opravdu intenzivně, pak se ale ještě intenzivněji věnuji rodině a nic mne nerozptyluje. Takhle jsem se svým životem naprosto spokojená," uzavřela Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám