Hlavní obsah
Článek

Chcete udělat svým dětem radost a současně chcete pořídit něco praktického? Tak to jste tady správně! Podívejte se na kousky, které udělají radost nejen dětem, ale i dospělým.

Proměnit dětský pokoj ve vteřině? Jde to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dětský vkus se mění jako aprílové počasí. Jednou se jim líbí modrá, podruhé fialová. Jednou milují motorky, podruhé postavičky z pohádky. Proměnit pokojíček podle aktuální dětské nálady ale nemusí být vůbec žádná věda. Stačí dát posteli nový kabátek, přidat veselý polštář a je to! Podívejte se na nejoblíbenější povlečení a další doplňky, které jsou určené nejen všem dětem!

Veselá letadla z oblíbené pohádky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Motivy z animovaných filmů děti zbožňují! Povlečení Disney Planes rozzáří interiér pokojíčku i dětská očka. V tomto veselém povlečení z příjemného materiálu se bude dětem krásně usínat a vám udělá radost svou praktičností. Kombinace bavlny a polyesteru snoubí skvělé vlastnosti obou materiálů – povlečení je prodyšné a zároveň nemačkavé. Co mu říkáte?

Dek není nikdy dost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemná, extrémně lehká, měkká a nadýchaná dětská deka si najde nespočet uplatnění. Deka Love se skvěle hodí na domácí i venkovní použití a patří tak k těm nejprodávanějším kouskům. Měkký plyš na jedné straně zahřeje před spaním a materiál Jersey na druhé straně je jako dělaný třeba na posezení v parku. Tento praktický kousek s krásným designem pořídíte v mnoha barevných variantách!

Co chybí v dívčím pokojíčku? Minnie!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neměl rád Disney postavičky? Každá malá princezna si zamiluje veselé povlečení s Minnie, které dá jejímu pokojíčku ten správný šmrnc. Vás potěší skvělými vlastnostmi jako je prodyšnost a nemačkavost. Vaši princeznu zase krásným potiskem. Proměňte dětský pokojíček a radujte se ze šťastných úsměvů svých dětí!

25 let se Simpsons

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žlutí Simpsonovi nás na televizních obrazovkách rozesmávají už 25 let. Pokud jste vy i vaše děti podlehli této srandovní rodince, určitě si zamilujete bavlněné povlečení Simpsons. Díky oboustrannému vzoru můžete navíc měnit vzhled pokojíčku podle nálady svých dětí. V jubilejní kolekci najdete kromě povlečení také polštáře či ručníky. Udělejte radost sobě i svým dětem!

Další články

Načítám