Hlavní obsah
Článek

Vyšší věk není hudebníkovi Petru Jandovi (69) na překážku. Svou ženu Alici (29) si na večírku u příležitosti otevření Farmy Blaník Miloše Zapletala hlídal jako oko v hlavě. A co víc, v nepozorovanou chvíli, kdy lidé sledovali vystoupení Vaška Vydry na koních, chytl svou ženu za ruku a vydal se s ní do přírody. Ačkoliv se snažil být nenápadný, tak si jeho vášnivého počínání několik lidí povšimlo.

V momentě, kdy rocker zamířil se svou manželkou do blízkého lesa, vyvolal tím žhavé šuškání mezi hosty slavnostní akce. Snad jen několik žen po zamilované dvojici šlehlo žárlivým pohledem. Čtyřicetiletá věková bublina mezi partnery totiž zjevně nemá na milostný život dvojice ani v nejmenším vliv. Ba naopak!

Petr Janda na otevření farmy zahrál několik svých šlágrů a svou energičností neustále dokazoval, že je stále ještě v plné formě.

"Petr je můj skvělý kamarád a nedokázal jsem si představit, že by tento pro mě velmi výjimečný den netrávil společně se mnou. Navíc, jeho hudba se do prostředí mé farmy úžasně hodí a vytváří krásnou atmosféru," řekl Zapletal, který už jednou provždy pověsil šoubyznys na hřebík.

"Co by mělo lidi na mou farmu přitáhnout? Určitě blízké spojení s přírodou, rodinná atmosféra a poznání pravého hospodářského života. Pro městského člověka je to neuvěřitelný zážitek," dodal pro Super.cz Zapletal.

Reklama

Další články

Načítám