Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Několik pekelně horkých dní nám na začátku týdne připomnělo, že náš organismus vedro jen špatně zvládá. Ne každý ale může trávit pracovní dny u vody, a tak vám přinášíme tipy na kameny, které díky své mystické síle umí zatočit s pocením, únavou a vyčerpáním. Ještě lepší ale je, že nádherně vypadají, a tak je můžete mít neustále u sebe jako talisman nebo vkusný šperk.

Blyštivý křišťál, který zastaví pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je nejúčinnější léčivý krystal na světě. Dokáže pohltit energii a současně ji ve správnou chvíli uvolnit. Ve svém okolí vytváří naprostou harmonii a soulad. Při nadměrném pocení se používá voda, ve které necháte několik hodin ležet krystaly křišťálu, ale funguje i tehdy, pokud ho máte položený jen tak na stole vedle sebe. Pro horké dny, které se za chvíli opět vrátí, doporučujeme pořízení křišťálové geody jako dekorace do vaší kanceláře, abyste se s vedrem lépe vyrovnávali. Koupíte ji jen za 45 korun!

Pradávný talisman, který odežene únavu a malátnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosil se jako ochranný talisman před všemi formami nebezpečí, ale obzvlášť ceněný byl jako ochranný prostředek před usnutím a malátností pro noční stráže. Jelikož tygří oko podporuje správný tok energie v těle, pomůže vám účinně bojovat s návaly únavy v pekelné výhni uvnitř betonových kancelářských budov. Stačí si pověsit do vaší blízkosti kyvadlo z tohoto mocného kamene a sami ucítíte, že je vaše mysl jasnější a připravená podávat lepší výkon. Koupíte ho za 59 Kč.

Ochránce před vyčerpáním, který vás přiměje zvolnit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bronzit se někdy prodává jako kouzelný ochránce, ale bude vás chránit především před sebou samými. Vyvolává totiž naprostý klid u lidí, kteří mají problém se zastavit. Pomůže vám přizpůsobit se nepříjemným situacím a vnese do vašeho života stabilitu. Díky svým schopnostem vás dokáže včas přibrzdit nebo úplně zastavit, abyste nepadli vyčerpáním. Kousek ve tvaru mýdla, který se hodí jako dekorace, koupíte za 179 Kč.

Symbol čistoty a vyrovnanosti, který vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Panují o něm legendy, že se používal na detoxikaci organismu před velkými náboženskými událostmi - řeč je o jadeitu. Dokáže z těla odstranit jedovaté látky a taky pomáhá hojit rány. Jeho nejsilnější vlastností ale je podpora plodnosti, takže by ho ženy měly nosit u sebe hlavně tehdy, pokud se právě snaží počít potomka. Slušivý náhrdelník z jadeitu můžete právě teď koupit za akčních 700 Kč.

Průvodce, který vám navodí hluboký klid a mír

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Selenit je kámen, který používali v historii kněží pro podpoření hluboké meditace. Později se používal na vytvoření ochranné bariéry kolem domu, takže se do vaší domácnosti nedostalo nic zlého a stále je pro tento účel nejlepším talismanem. Díky svým ochranným vlastnostem navodí vaší mysli hluboký klid a mír. Nejlépe funguje v podobě věže, která vypadá jako skvělý doplněk, a díky svému tvaru vysílá pozitivní energii po celém domě. Koupíte ji za 149 Kč.

Další články

Načítám