Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Tereza Mátlová (48) se chystá na plastiku. Už v pondělí skončí pod rukama plastického chirurga. Co na sobě potřebuje tahle kráska s přírodními ňadry číslo 3 a dokonalou tváří i figurou změnit?

"Jdu na plastiku nosu. Upřímně, už je mi pár dní trošku špatně, jak se bojím," řekla Super.cz Mátlová, která o operaci uvažovala už delší dobu.

"Měla jsem ho zlomený už dvakrát. Podruhé mi ho zlomila dcera Emilka v Dominikánské republice na moje narozeniny. Blbly jsme v posteli a ona mi kolenem skočila na nos. Několik doktorů mi říkalo, že bych si to měla nechat spravit. Ale já pořád hledala čas, vlastně nikdy se to nehodilo. Teď jsem se konečně rozhodla a jdu do toho," upřesnila Mátlová.

Důvod je prý estetický, ale také zdravotní. "Přijde mi, že mi jde malinko do strany, a navíc mě v tom místě bolí a mám i problémy při zpívání," dodala Mátlová, která jde na plastiku poprvé. "Za sebou mám jen operaci očí. Tohle je moje první plastika a zatím poslední," dodala Mátlová, která se nyní pečlivě připravuje na roli ve Fantomovi opery. V září na premiéře už ji uvidíme úplně dokonalou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám