Hlavní obsah
Článek

Píseň k fotbalovému Mistrovství světa 2014 nazpívala Jennifer Lopez (54) s rapperem Pitbullem a brazilskou zpěvačkou Claudií Leitte. Rytmický song nese název We Are One (Ole Ola) a bude provázet celým letošním ročníkem, jehož pořádání se ujala Brazílie. Popová diva z Brooklynu samozřejmě nemohla ve čtvrtek chybět ani na zahajovacím ceremoniálu v Arena de Sao Paulo.

Energická JLo vystoupila s oběma zmiňovanými interprety na pódiu a nebyla by to ona, kdyby na sobě neměla něco pořádně sexy. Třpytivé body ve stylu karnevalů v Riu v zelené barvě, která na národní vlajce symbolizuje přírodní bohatství a krásu brazilských pralesů, na ní nemělo chybu.

O jedenáct let mladší kolegyně Leitte oblékla minišaty s hvězdami a Pitbull vystoupil ve žlutém tričku, vlajkou se tak nechali inspirovat všichni. Za hlasitého povzbuzování diváků v aréně pak zpívali chytlavou píseň, skákali a povzbuzovali tleskáním nad hlavou dav k ještě většímu burácení. Trio v čele s nestárnoucí Jennifer, které sledovaly i milióny televizních diváků po celé planetě, rozhodně nezklamalo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám