Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Landa (55) dle svých předpokladů v profesionálním zápase thajského boxu prohrál. "Dávám si šanci na své vítězství tak dvacetiprocentní," řekl Super.cz před zápasem Landa. Jeho snem bylo vydržet na Fibu Fight Night alespoň pár kol, a to se mu vyplnilo. Landa sice na bojovníka Rikua Immonena nestačil, ale finský profesionál měl s Landou, který je nováčkem v ringu, víc práce, než se očekávalo.

Landa vydržel celá tři kola. Žádné K.O. se nekonalo, zpěvák prohrál na body. Ale měl toho plné kecky a sám přiznal, že chvílemi Rikua viděl čtyřikrát. Není divu, měl tu čest s bývalým mistrem světa v thajském boxu.

Dostal dva přesné kopy do hlavy, které ho málem poslaly k zemi, a loktem do spánku, po tom se pořádně zapotácel. Na konci druhého kola bohužel navíc špatně došlápl na poraněné pravé koleno, spadl a ošklivě kulhal. Přesto se Landa vydržel bít až do závěrečného gongu. A za to ho vyprovodilo aplausem na 8 tisíc diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám