Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj návrat do víru pražského nočního života pojala Yvetta Blanarovičová (60) ve velkém. Herečka dorazila nedávno na otevření hotelu, kde zejména během koncertu legendární britské taneční skupiny Blue řádila s kamarádkou Andreou Verešovou (43) jako černá ruka. „Hrozně jsem si to hudební vystoupení užila. Ta kapela předvedla naprosto profesionální výkon, to u nás nemá obdoby," prohlásila nadšeně Verešová.

Na dokonalé opálení Blanarovičové, které si pěstovala dva měsíce na Miami, se lepili o generaci mladší muži. Nejvíce pozornosti jí věnoval o patnáct let mladší pražský podnikatel Petr N. Oba dováděli v rytmu hudby, tancovali a skvěle se bavili s přáteli, a vůbec jim nevadilo, že na ně míří objektivy fotoaparátů.

Blanarovičová strávila se svým mladým společníkem celý večer. I tentokrát však šlo zřejmě pouze o starou kamarádskou známost. "S Petrem se známe řadu let. Dlouho jsme se neviděli, takže jsme si měli o čem povídat," svěřila Super.cz Yvetta, která musela před pár dny vyvrátit také svůj údajný vztah s čutálistou Radkem Šírlem.

Pohledný byznysmen Petr N., který úspěšně podniká v pojišťovnictví, je sice vyhlášenou partií po celé Praze, zároveň je ale zapřisáhlým starým mládencem, kterého řadu let nezlomila žádná žena.

Reklama

Další články

Načítám