Hlavní obsah
Článek

Modelka a Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (44) je podruhé těhotná. S partnerem Alešem Kocem už vychovává tříletou dceru Anne Marii a nyní se těší na druhého potomka. Stočesová už je v sedmém měsíci těhotenství a přibrala pěkných dvacet kilogramů.

"S první dcerou jsem měla 23 kilo nahoře a myslím, že to bude zhruba stejný. Ale vůbec to neřeším," řekla Super.cz Stočesová. S partnerem už znají pohlaví miminka, ale prozradit ho zatím nechtějí.

"Necháváme si to pro sebe. Víme to zhruba od třináctého týdne," prozradila Stočesová při nákupu výbavičky. "Hodně věcí mám po malé, tak to určitě využiju. Ale je spousta věcí, které bude potřeba ještě dokoupit. Taky je hodně nových věcí, které před třemi roky vůbec nebyly," prozrazuje bývalá královna krásy.

Stočesová zatím neví, zda bude rodit přirozenou cestou, nebo císařským řezem. "Porod jsem ještě neřešila, on je ještě relativně čas. Nechám to na doktorech," dodala Stočesová, která zatím s partnerem žije jen na psí knížku, i když spolu budou mít druhé dítě.

"Oba jsme jednou rozvedení, není to pro nás teď důležité. Možná až budou děti větší, tak do toho praštíme. Bude fajn, když si to užijí s námi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám