Hlavní obsah
Článek

Od vzniku fotografií, na které se právě díváte, uběhlo téměř osm let. Pořídili je paparazzi v září 2006 během dovolené prince Williama (41) s jeho tehdejší ještě přítelkyní Kate Middleton. Prázdniny si udělali i s její sestrou Pippou (40) a několika společnými přáteli. Divíte se, že neurozená Kate nakonec prince s takovou prvotřídní postavou přeci jen klofla? My tedy vůbec.

Plavba jachtou podél pobřeží Ibizy byla přitom první dovolená, kterou William a Kate společně trávili oficiálně. Nápadně podobné sestry se vybavily téměř totožnými bílými bikinami a chvílemi od sebe byly prakticky k nerozeznání. Paparazzi tak zvěčnili nejen senzační postavu budoucí královny včetně společných skoků do vody a laškování s následníkem britského trůnu, ale i neméně krásnou Pippu, jejíž pozadí se stalo po královské svatbě jednoznačně tím nejsledovanějším.

O půl roku později však přišel nečekaný zvrat. William a Kate se během pobytu ve Švýcarsku rozešli. Na pozdějším vzpomínkovém koncertě pro princeznu Dianu seděli dvě řady od sebe. Odloučení ale nevydrželo dlouho... A pokračování tohoto příběhu jako z pohádky už zná každý.

Reklama

Další články

Načítám