Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) odjela se svým milencem Domenicem Martuccim (47) do slunné Itálie. Syna nechala doma a prý jede dobít baterky a léčit se. Z psychických problémů a ze závislosti na alkoholu. Zatímco psychiatři bijí na poplach a bojí se, aby nedošlo k nejhoršímu, zpěvačka odjížděla s pusou od ucha k uchu a vypadala moc spokojeně.

"Hlavně napište, že jsme si s sebou do Gargana vzali hodně drog a alkoholu," požádala reportéry Iveta. Zatímco zpěvačka jinak o své závislosti na alkoholu mlčí, její nový povedený partner už tak skoupý na slovo není. Pomoc Ivetě ze závislosti na alkoholu bere jako svoji povinnost.

"Jsme šťastní, protože Iveta si svůj problém jménem alkohol pojmenovala a přiznává ho. To je důležité. Kdo má problémy, většinou říká, že to není pravda. Iveta ale ten problém vidí," říká Martucci.

Bartošová se po záchvatu a hospitalizaci v psychiatrické léčebně prý cítí nyní lépe. I když ve čtvrtek v den odjezdu do Itálie opět otevřela nejednu lahvinku, nyní je prý v pořádku. "Řeknu to takhle: nebyla úplně v pořádku, ale vyspala se a mohli jsme jet. Pokusím se teď Ivetce ukázat radosti života a odstřihnout ji úplně od pití," dodal Martucci.

"Cítím se stále lépe. Doufám, že teď už to bude jen takhle pokračovat," doplnila Domenica Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám