Hlavní obsah
Článek

Dnes pětadvacetiletá Penny Brown se už od dětství nemohla dočkat ženské postavy se vším všudy. Ačkoli ji pánbůh v tomto ohledu vyslyšel a štědře ji obdaroval poprsím velikosti osm, pro Penny to bylo stále málo. Zhlédla se v kreslené postavě Jessicy Rabbit z kultovní komedie z roku 1988 Falešná hra s králíkem Rogerem, jež oplývala smyslností, ale také nepřiměřeným rozdílem objemu hrudníku, pasu a boků. Co však na plátně v animované verzi vypadá sexy, nemusí být zákonitě přitažlivé v reálu…

Rodilá Australanka, jež dlouhodobě žije v japonské Okinawě, se filmovou postavičkou nechala inspirovat natolik, že si začala stahovat pas korzetem. Aktuálně se v něm mačká i 23 hodin denně. Kvůli stlačenému žaludku je schopna pozřít jen velmi malé porce jídla. Stahování jí navíc brání v jakémkoli sportu, naplno nemohou pracovat ani její plíce, a tak se rychle zadýchává.

Přestože Brown byla nadměrně vyvinutá, podstoupila už dvakrát zvětšení prsou. Její pas má nyní poloviční obvod než hrudník. Podle Penny to všechno ale rozhodně za dosažení křivek jejího idolu stálo.

Reklama

Další články

Načítám